In 1992 startte Vleeshalle CPS langs de Stasegemsesteenweg 108 (op 01/03/2015 hernoemd in Spinnerijstraat 117) in Kortrijk als slagerij voor particulieren, klein- en groothandel. Een nieuw complex werd in 1998 in gebruik genomen. Van bij het begin stond kwaliteit, hygiëne en versheid in alle opzichten bovenaan de doelstellingslijst. CPS wil zijn klanten niet alleen een eerlijke prijs maar ook een verzekerde kwaliteit bieden.

De handel in runderen en rundervlees zit zaakvoerder Stefaan Vandeputte in het bloed. Reeds de derde generatie. In de loop der jaren heben ze hun beroep enorm weten evolueren. Naast eigen kweekvee worden alle runderen door Stefaan zorgvuldig geselecteerd en persoonlijk aangekocht, zodat hij onmiddellijk zicht heeft op de kwaliteit van de dieren om ze daarna te laten slachten.

In CPS ligt vooral de nadruk op het vers vlees, zowel paarden-, lams-, varkens- als rundervlees en alle soorten gevogelte. De zaak slaagt erin het ambachtelijke te bewaren. Een uitgebreid gamma van charcuterie wordt ter plaatse vervaardigd. Zo hebben we onze eigen kalfsworst, champignonworst, hoofdvlees, paté, lookworsten,... In de zomer ontpopt CPS zich als dé barbecuespecialist bij uitstek. Liefhebbers van gourmet, fondue, koude schotels vinden ook hun gading.

Een assortiment kazen kreeg een aparte toonbank naast een afdeling brood. Belegde broodjes zijn zo meegenomen.

Uiteraard voldoen al onze producten aan de strenge E.G.- en H.A.C.C.P.-normen op vlak van de hedendaagse hygiëne en tracering.

Een 25 tal uitstekende werkkrachten zorgen voor persoonlijk contact, service en iedere klant wordt steeds op maat bediend.

Al onze promoties verschijnen wekelijks in De Streekkrant (edities Kortrijk, Izegem-Tielt, Roeselare, Menen, Waregem en Vlaamse Ardennen)